maandag 15 maart 2010

Coolhunten week 4 (Coole Vrouwen)

1# Pasties
Tepelsieraden komen in de mode! Vrouwen dragen dunne doorzichtige kleding waar gemakkelijk iets door kan schijnen. Om niet ordinair over te komen zijn er tepelstickers ontworpen. Je plakt je tepel af zodat deze niet door kan schijnen. Daar op verder gaand zijn er nog meer tepel accessoires bedacht. Juist ook sieraden die de tepel zichtbaarder maken. De producten zorgen ervoor dat de vrouw zich zekerder, aantrekkelijker en sexyer voelt. De tepelsieraden worden de laatste tijd ook veel gespot bij celebritys en zijn in steeds meer winkels te koop. Deze producten speciaal voor vrouwen waar mannen ook plezier aan hebben passen wat mij betreft onder het mom 'coole vrouwen'. Ze zouden goed passen het leefpatroon van de 'SALTY'. Tijdens het uitgaan en lol hebben met vriendinnen en terwijl je nieuwe mannen aan het versieren bent. Ik vind het cool, vooral erg aantrekkelijk omdat de vrouw zich zo niet hoeft te schamen en er mooi uit kan zien. Inspirerend dat voor alle aspecten van het lichaam van de vrouw producten bedacht kunnen worden en ik zie hier ook wel toekomstpotentieel in omdat vrouwen zich steeds bewuster worden van hun eigen lichaam en ook vaker experimenteren.


bron : http://shop.planetpasties.com/products/lolos-lili
 

2 # De nieuwe Fiat 500
Hij is misschien niet helemaal nieuw maar hij valt zeker onder de categorie coole vrouwen. De fiat 500 en dan vooral de roze uitvoering is helemaal cool. Zowel de buitenkant als de binnenkant is felroze uitgevoerd. Vrouwelijker dan dit kan het niet! Je kunt ook zelf je fiat 500 ontwerpen en hij is nog duurzaam ook. Zelfs de presentatie was uniek, veel vuurwerk, spanning en sensatie en helemaal online te volgen. Deze auto is erg aantrekkelijk door zijn mooie vrouwelijke uiterlijk. Inspirerend voor andere merken die een product willen maken voor de vrouw en daardoor ook met toekomstpotentieel. Deze auto zou goed passen in de leefomgeving van Ms independent ze is jong, houdt van luxe maar is met deze auto ook zelfstandig.

bron : www.fiat500.nl

 

3 # Ranomi Kromowidjojo
Een aantal jaar geleden ben ik samen met mijn vriendinnen op het NK zwemmen in Emmen geweest. Wij hadden een limiet voor de 4x100m wissel en waren heel trots dat we op een NK mochten zwemmen. Het was bijzonder om eens mee te maken en ook het meisje dat alle prijzen mee naar huis nam en ook nog eens een hele rare naam had is me bijgebleven. Ranomi Kromowidjojo. Inmiddels is ze olympisch kampioen op de 4x100 meter vrij, heeft ze op vele nationale en internationale toernooien prijzen gehaald en is ze zelfs : Ridder in de orde van de Nederlandse Leeuw. Ze is een van de toptalenten van de Nederlandse zwemploeg. Het is dus leuk om te vertellen dat ik daar nog mee op het NK heb gezwommen. Ranomi is niet zomaar olympisch kampioen geworden. Ze traint 25uur per week, woont op zichzelf en doet daarnaast een voltijd studie Communicatie, een echte 'carierre vrouw' als je dat zo mag zeggen. Ranomi is voor mij inspirerend en aantrekkelijk omdat ik zie dat als je heel hard traint je heel ver kunt komen. Ze geeft alles voor het zwemmen maar krijgt er ook veel (zelfs een gouden medaille op de Olympische spelen) voor terug. Deze dame heeft zeker toekomstpotentieel en we zijn nog lang niet van haar af. Ik verwacht op de komende EK's, WK's en de olympische spelen van 2012 heel veel van 'onze' Ranomi.


bron: http://www.ranomi.nl/
 

4 # Pippi Langkous
Over deze 'coole vrouw' was ik even aan het twijfelen maar ik kon haar toch niet weglaten. Iedereen kent Pippi Langkous, een klein meisje met 2 oranje vlechten. Ze heeft geen moeder meer en haar vader is piraat en altijd op zee. Pippi staat er dus alleen voor. Of nou ja niet helemaal alleen, ze heeft een aapje en een paard en ze wonen samen in Villa Kakelbont. Pippi is steenrijk en het sterkste meisje van de wereld. Ik heb voor Pippi gekozen als coole vrouw omdat ze inspirerend is voor jonge meisjes. Pippi is ondeugend en voor niemand bang. Ze is helemaal alleen maar zorgt goed voor zichzelf en tijdens haar leven maakt ze samen met haar vriendjes Tommy en Annika veel avonturen mee. Ze heeft de grootste lol en lost al haar problemen zelf op. Ze is zelfstandig en geniet van haar vrijheid. De boeken, tv serie en films zijn inspirerend voor andere 'vrouwen' die ook zelfstandig willen zijn. Ook al bestaat Pippi niet echt je kunt wel veel van haar leren.
Pippi bestaat al 70 jaar en is steeds een beetje veranderd, er is inmiddels een tekenfilm van gemaakt en ook de tv-serie heeft een totale metamorfose ondergaan. Maar het verhaal, een meisje alleen in een villa die alles en iedereen aan kan, is nooit veranderd. Er zit dus nog steeds toekomstpotentieel in het verhaal van Pippi en missschien wordt er wel een 3D film van gemaakt. De merchandise die rondom Pippi is ontstaan omvat inmiddels kleding,dekbedden, speelgoed, boeken, sieraden en natuurlijk wil iedereen met carnaval een Pippi Langkouspak. Daarnaast is en zal ze in de toekomst een inspiratiebron voor jonge vrouwen blijven door haar eigengereidheid. Pippi valt wat mij betreft onder de Cool Adventurous vrouwen omdat ze steeds op zoek gaat naar avontuur en niet bang is voor wat er mis kan gaan.


bron : http://www.pippi.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten