maandag 5 april 2010

Coolhunten week 6 (Stress Society)

1 # Aqua Massage
De aqua massage is een volautomatisch aquamassagesysteem. Je hebt verschillende varianten zoals een sportmassage en een ontspanningsmassage. Het is een fullbody watermassage waarbij je, je kleding aan kunt houden. Aqua Massage is een technologisch hoogstaande mechanische massagevorm, een combinatie van warmtetherapie en acupressuurmassage. De basis wordt gevormd door drie natuurlijke elementen: kracht, warmte en water. Nadat het water is opgewarmd (ca. 30 graden Celsius) masseren krachtige waterstralen drie zijden van het lichaam, zonder dat men daarbij nat wordt. Men kan geheel gekleed in het apparaat. Dat komt door een speciale waterdichte nylonlaag tussen het water en het lichaam. Deze laag is zo dun dat velen toch het gevoel krijgen door het water aangeraakt te worden. De massage is zeer intensief en heeft binnen 10 tot 15 minuten een buitengewoon ontspannende werking. De aqua massage bevordert de bloedcirculatie en daarmee het zelfgenezend vermogen van het lichaam, ontspant en revitaliseert pijnlijke spieren en verlicht pijn en spanning.  



 
Heerlijk lijkt het me om deze aqua massage te krijgen erg aantrekkelijk voor heel veel mensen ook omdat je, je kleren aan kunt houden. Ik vind het inspirerend dat ze op steeds meer verschillende manieren mensen laten ontspannen en op zoveel mogelijk gebieden de mensen laten ontstressen. In de toekomst blijven er nieuwe
Vindmethodiek : gezocht op ontspannen. 

2#
AlphaSphere Relaxation Furniture
Deze stoel is ontworpen en ontwikkeld door 2 kunstenaars. De stoel is goed bruikbaar voor een power-nap en optimaliseert uw ontspanningstijd door volledige onderdompeling van uw zintuigen met kleur, licht, geluid, warmte en trillingen. Een dutje op deze stoel is puur genieten en daarna voel je je als herboren. Het is aantrekkelijk om deze stoel op iedere werkplek neer te zetten. Je hoeft er maar een halfuurtje in te slapen en je kunt er weer de hele dag tegenaan. Inspirerend om te zien dat zelfs kunstenaars zich bezig houden met stress society en het laten ontspannen van mensen. In de toekomst zullen steeds meer bedrijven zich moeten bekommeren om de stress van werknemers en er zullen dus nog veel van dit soort producten en concepten op de markt komen.
Vindmethodiek : gezocht op trendhunter naar stress society 
bron : http://www.trendhunter.com


3 # Urban Oasis 
Een uniek concept vanuit Amerika,een oplader zoals voor een telefoon, maar dan voor mensen. Om extra energie te krijgen en te ontspannen. Je gaat gewoon liggen en hoeft verder niks te doen. Je komt in een hele andere wereld, wordt mega-ontspannen en je komt helemaal tot jezelf. De menselijke oplader is nieuw, laagdrempelig,  hygiĆ«nisch, betaalbaar, stress verlagend, energie verhogend, ontspannend en het prikkelt al je zintuigen. Het is voor mannen en vrouwen tussen de 12 en 72 jaar die er echt even tussen uit willen en ultiem willen ontspannen. Je kunt je kleren gewoon aan houden en ook met meerdere personen de behandeling volgen. Je ligt in een soort zonnebank, ruimteschip achtig ding waar je in een wereld met beelden en geluiden van verre oorden met prachtige landschappen en natuur komt. Ook de kleuren en geuren laten je voelen alsof je midden in de natuur bent. Daarnaast krijg je een heerlijke massage en hebben ze een zuurstofbar waar je extra zuurstof in kunt ademen waarvan je nog meer energie krijgt.  
Ik vind dit concept erg aantrekkelijk omdat je er helemaal van kunt ontspannen voor weinig geld en moeite. Ze organiseren ook allerlei arrangementen eromheen zoals high-tea en borrels waardoor het nog gezelliger wordt. Je ziet zulk soort bedrijven steeds meer en ook in de toekomst zullen mensen willen ontspannen en worden er steeds nieuwe technieken bedacht. 
Vindmethodiek : gezocht op ontspanning. 
bron : http://www.urbanoasis.nl/ontspanning.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten